volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här Jag är också en del av: Reportageagenturen A mash up Agency Kreativa studion Fabriken i Kransen

5 anledningar till varför jag älskar Kungsholmen i april.

Våren på Kungsholmen är alldeles underbart fin i år.  Här är 5 anledningar till varför jag älskar att bo här. Och alldeles särskilt mycket just precis nu.

var2

Det här magnoliaträdet som är alldeles magiskt vackert. Som hämtat ur en tecknad saga av det vackraste slaget.

var3

Gatorna tidigt på morgonen. När solen värmer upp asfalten och de olikfärgade husen ser alldeles drömmiga och parisiska ut.

var5 copy

Utsikten över Rålambshovsparken. Med de lummiga träden, vattnet och båtarna. Och så Högalidskyrkan där långt borta på andra sidan.

var4

Det här huset. Med sina rödvitrandiga markiser som även det minner om en saga. Lite för fint för att finnas på riktigt nästan.

vår1

Och så det finaste körsbärsträdet av dem alla. Som jag går och kikar på varje dag för att inte missa när det slår ut. För även om det kan verka banalt så gör det mig lite lycklig. Och lugn. Att något så enkelt som ett träd kan vara så fint. Och att det kommer att fortsätta slå ut och glädja folk, vår efter vår.

translation

 

Spring on Kungsholmen is quite magical this year. Here are 5 reasons why I love living here. And especially just this very moment. 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Magiskt fint!!

Kommentera

Stäng meny