Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Inspiration från Sjömansgatan.

 
 

Hittade den här lägenhet via mäklarfirman Stadshem och föll för dess charmiga inredning.

hem1

 
 

hem2

Gillar hur de gjort som en blandning mellan ett öppet hyllsystem och köksluckor. Att köra varannan öppet och varann med lucka. Då slipper man problemet med att inte ha allting framme (och behöva torka av där ofta) men att man ändå får ett intryck av rymd och ljus. Mycket fint!

hem4

 
 

Jag föll också för alla vackra fönster.

rum

Och den där hyllan till höger om köksdörren. Bestående av tavellister fyllda med små ramar och andra finheter.

hem6

Och det charmiga sovrummet.

hem7

Med vimplar över sängen och en gammal jordglob som sänglampa.

hem8

Och istället för trista garderobsdörrar har de öppnat upp och låter allting synas. Så länge man håller ordning på kläderna så funkar ju det finfint.

hem9

Helt perfekt lördagsinspiration om ni frågar mig. Hoppas ni också gillar det!

Alla bilder via Stadshem.

 

0
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny