Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Visst ses vi på vintagebloppisen?

Visst ses vi väl i morgon på Vintagebloppisen? Hoppas det! Jag kommer stå med mina bästisar och kompanjoner Emma och Louise och sälja utvalda delar ur min garderob och även en del pinaler från hemmet. Vi kommer även ta med en hel hög med böcker som vi gärna signerar!

Jag har spenderat kvällen med att prismärka mina kläder och även med att ta en tripp nerför memory lane. SÅ mycket minnen det sitter i kläder alltså. Helt galet. Men nu är det dags för någon annan att skapa nya minnen ihop med mina klänningar.

vintagebloppis

Lova att ni kommer fram i morgon och säger hej! Och om ni frågar om plaggen så kan jag berätta precis vad de varit med om för äventyr. Till exempel vilken klänning jag hade på mig när jag fotograferades till min första presentationsbild när Volang-bloggen skulle bli till ”en riktig blogg”. Vilken klänning jag hade på mig när min kära vän Fatima gifte sig och vilken jag hade på Emmas 30-årsfest när jag var höggravid med Chaplin.

Läs mer om schema och annat viktigt på vintagebloppis.se

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny