Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

DIY till bröllopet – konfetti av torkade blommor.

Hittade det här fina pysslet för er som har bröllop inskrivet i kalendern i vår och sommar.

confetti flower petals

Hur man gör konfetti av torkade blommor – istället för puffat ris eller konfetti gjort av papper.

confetti flower petals

Men i sanningens namn föll jag nog mer för själva tillverkningsprocessen än för resultatet. Tyckte det såg så himla fint ut med alla de där blommorna hängandes på rad.

confetti flower petals

På långa snöre och fastsatt med klädnypor. Nästan så att man skulle vilja ställa till med en utomhusfest snart – bara för att få hänga upp det så där fint.

confetti flower petals

Fast självklart blev det ju hur fint som helst när det var färdigt också. En fin idé helt enkelt och ett perfekt DIY till bröllopet! Själv är jag bjuden på ett bröllop i augusti som jag ser fram emot mycket. Ska ni på bröllop i sommar eller?

Alla bilder kommer från bloggen Santa Barbara Chic.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh, vad kul att du tipsar om detta just idag! Gifter mig 9e augusti och satt tidigare idag och kollade på blomsterkonfetti på etsy och tänkte att det kan väl inte vara så svårt att göra själv? Kanske skall ge sig på ett försök!? Och att dekorera med sådana hängande blommor är också något jag funderat på. Odlar egna (försöker iaf) blommor till brudbukett och dekorationer.

    1. Åh vad kul! Ja men det tycker jag verkligen du ska testa! Verkar inte alls svårt. Det enda är väl att det krävs en hel del blommor för att få till det:)

      Kul att odla egna blommor! Imponerande.

      Lycka till med blommor och bröllop och allt:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny