Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Säg hej till min nya bloggkompis.

Minns ni när jag tipsade om Agnes fina blogg Hej Regina? Ni som inte redan följde henne verkade väldigt förtjusta och kommentarsfältet blev fullt av hurrarop och tack för att jag tipsade om bloggen. Nu har hon börjat blogga här på ELLE Decoration! Hur kul? Känns verkligen som ett lyft för hela sajten. Väldigt bra rekryterat ELLE Decoration!

Agnes fortsätter att inspirera med sina underbara bilder.

r2

r1

hej regina blogg

Finurliga texter.

hej regina blogg

r3

Och grymma, roliga pyssel.

hej regina blogg

r7

Missa inte!

Här hittar du bloggen Hej Regina!

translation

One of my favorite blogs called Hej Regina! has moved her blog to ELLE Decoration.se. And it’s just as pretty as always. Don’t miss it!

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Så himla roligt! Jag följer henne på insta efter ditt tips. Megagilla att hon bloggar här nu!

  2. Vi är så glada – och inspirerade 🙂

  3. ♡♡

  4. JA. hon är så kreativ, smart, pysslig och smakfull. beundrar verkligen den damen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny