Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Säg hej till min nya bloggkompis.

Minns ni när jag tipsade om Agnes fina blogg Hej Regina? Ni som inte redan följde henne verkade väldigt förtjusta och kommentarsfältet blev fullt av hurrarop och tack för att jag tipsade om bloggen. Nu har hon börjat blogga här på ELLE Decoration! Hur kul? Känns verkligen som ett lyft för hela sajten. Väldigt bra rekryterat ELLE Decoration!

Agnes fortsätter att inspirera med sina underbara bilder.

r2

r1

hej regina blogg

Finurliga texter.

hej regina blogg

r3

Och grymma, roliga pyssel.

hej regina blogg

r7

Missa inte!

Här hittar du bloggen Hej Regina!

translation

One of my favorite blogs called Hej Regina! has moved her blog to ELLE Decoration.se. And it’s just as pretty as always. Don’t miss it!

0

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Så himla roligt! Jag följer henne på insta efter ditt tips. Megagilla att hon bloggar här nu!

  2. Vi är så glada – och inspirerade 🙂

  3. ♡♡

  4. JA. hon är så kreativ, smart, pysslig och smakfull. beundrar verkligen den damen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny