Green Kitchen Stories på Youtube.

Ni har väl inte missat att underbara Green Kitchen Stories – vars bok jag tipsade om för ett tag sen – nu även startat en youtube-kanal. Roligt tycker jag som är ett stort fan! Där kommer det säkerligen att dyka upp massvis med inspiration och tips till härliga måltider.

popsicles by green kitchen stories

Just nu hittar man recept på bland annat en krispig blomkålssallad och de här söta glasspinnarna med yoghurt och blåbär.

Det ska bli väldigt spännande att få se mer. Jag älskar verkligen matlagningsprogram men eftersom jag har lite mindre tid att ägna mig åt att titta på sådana just för tillfället är det här ett perfekt substitut.

Här hittar ni alltså Green Kitchen Stories youtube-kanal.

translation

Lovely Green Kitchen Stories recently launched their very own youtube channel and I’m very much looking forward to follow them there. Don’t miss it!

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Tack för tipset! Äntligen något som kanske kan ersätta Rachel Khoos ”The Little Paris Kitchen” som jag knarkat på YT!

    1. Haha. EXAKT vad jag också tänkte när jag upptäckte det här. Men när kommer hennes nya program?! Längtar.

      1. Ska det komma ett nytt?? Hur har jag kunnat missa det!? Roligt hursom. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny