Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Fredagsbukett med pioner och brudslöja.

I dag har jag haft den bästa dagen på länge. Jag och Chaplin var inne i stan och lunchade med min kompis Helen. Vi satt i solen och jag åt vietnamesiska vårrullar och drack bubble tea.

2

Sen köpte jag en bukett blommor. Fredagsbuketten som Lovely Life så fint inspirerar till att införskaffa varje vecka.

4

Det blev pioner och brudslöja. Och den har fått hedersplatsen i vardagsrummet. I gott sällskap med Jonna Franssons tavla ”Blomster”  och Up The Woodens Hills origamibollar.

5

Sen cyklade jag och simmade och var alldeles, alldeles ensam i några timmar. Det var underbart.

Fredagsbukett-av-Volang-Linda

Och nu ska jag äta pizza, dricka vin och sy kuddfodral vid köksbordet. Ja ni förstår kanske lyxen.

Hoppas ni får finaste kvällen!

translation

Today I’ve had the best day ever. I had lunch with a friend in the sun, bought me some flowers and then went swimming all by myself. Now I’m gonna enjoy my evening with pizza, wine and sewing at my kitchen table.

Happy Friday! 

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny