Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Fredagsbukett med pioner och brudslöja.

I dag har jag haft den bästa dagen på länge. Jag och Chaplin var inne i stan och lunchade med min kompis Helen. Vi satt i solen och jag åt vietnamesiska vårrullar och drack bubble tea.

2

Sen köpte jag en bukett blommor. Fredagsbuketten som Lovely Life så fint inspirerar till att införskaffa varje vecka.

4

Det blev pioner och brudslöja. Och den har fått hedersplatsen i vardagsrummet. I gott sällskap med Jonna Franssons tavla ”Blomster”  och Up The Woodens Hills origamibollar.

5

Sen cyklade jag och simmade och var alldeles, alldeles ensam i några timmar. Det var underbart.

Fredagsbukett-av-Volang-Linda

Och nu ska jag äta pizza, dricka vin och sy kuddfodral vid köksbordet. Ja ni förstår kanske lyxen.

Hoppas ni får finaste kvällen!

translation

Today I’ve had the best day ever. I had lunch with a friend in the sun, bought me some flowers and then went swimming all by myself. Now I’m gonna enjoy my evening with pizza, wine and sewing at my kitchen table.

Happy Friday! 

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny