Om att göra något gott för någon annan.

Den senaste veckan har flera fina människor som jag känner via bloggar och instagram bidragit till en fin sak. Nämligen genom att ge en del av sin  försäljningssumma till cancerfonden i deras kamp mot den där hemska sjukdomen. Anledningen är till stor del vad som drabbat Piia (@frkgulinstagram) och hennes familj.

c1

Bland annat går 50 kr av Ellen Vingrens fina skepp direkt till insamlingen när du handlar den hos Mackapär Printshop.

c2

Andra som varit med och tagit initiativ till att hjälpa någon annan är bland annat Sofia på Mokkasin och NannaSå fint jag vill. Så himla bra!

Själv vill jag bidra genom att skänka hälften av den ersättning jag får för att blogga här på ELLE Decoration (i maj månad) – direkt till Cancerfonden. Hoppas ni också vill vara med och bidra till insamlingen!

Bilderna har jag lånat av Mackarpär-Ulrika.

translation

Cancer is one of the worst things. Therefore we all have to help with collecting money to defeat it. I’m giving half of this months salary for blogging to Cancerfonden. I hope you will participate in the fund raising as well!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny