Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Smoothie med jordgubbar och basilika.

Den här dagen börjar med den här underbara drycken.

smoothie med jordgubbar och basilika

Nämligen en smoothie med jordgubbar och basilika.

smoothie med jordgubbar och basilika

Frysta jordgubbar

smoothie med jordgubbar och basilika

… och färsk basilika – plockad från balkongen.

smo

Blandas med yoghurt, vaniljpulver och honung. Sjukt gott och inte alls lika konstigt som det först låter.

smoothie med jordgubbar och basilika

Receptet och de ljuvliga bilderna hittade jag hos nyfunna favoriten Wit & Delight.

Hoppas ni får en fin onsdag!

translation

 

Today starts with this lovely smoothie. With basil, strawberries, yoghurt and vanilla. Yummie!

The recipe and the pics are from my new found favorite Wit & Delight.

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har en kommentar

  1. Såg nog dessa bilder på Pinterest för nåt tag sen och har tänkt att jag ska göra den eftersom det verkar vara så spännande smaker! Nu måste jag nog se till att göra den;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny