3 jordgubbsdesserter till midsommar.

I morgon är det midsommar! Och eftersom midsommar inte blir en riktig sådan utan jordgubbar tänkte jag tipsa om 3 desserter som jag tycker passar bra för just denna högtid. Hoppas ni hittar en favorit!

midsommar

Tartelette med jordgubbar och vaniljkräm. Så himla gott och dessutom väldigt fint att servera. Antingen gör man dem i en större form – som på bilden – eller i portionsformar som man trycker ut dem ur och serverar en och en. Bilden kommer härifrån och hos Leila hittar ni ett bra recept på Tartelette med jordgubbar och andra bär.

midsommar1

Strawberry shortcake. Som en tårta i miniformat och i olika lager– här serverad i små glasburkar som ser ut att vara gamla barnmatsburkar.

midsommar2

Man varvar helt enkelt sockerkaka med bär och grädde. Vill man kan säkert addera lite vaniljkräm också – bara för att det är så himla gott. Här hittar ni recept på Strawberry shortcake.

glass

Glass med jordgubbar. I bland behöver det inte vara svårare än så! Enkelt och hur gott som helst. Köp färdig glass eller gör egen! Servera med minimäränger – eller som i det här receptet – med pretzels i för en lite annorlunda smakupplevelse.

translation

3 recipes for the Midsummer celebration! Tartlette with strawberries, Strawberry shortcake and Strawberry Pretzel ice cream.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Petra / Popetotrora

    Största tips-tacket på länge, till dig! Vilka desserttips du bjuder på. Kram och glad midsommar! //Petra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.