3 x barnrum hos Varpunen

Susanna Vento som skriver finska bloggaren Varpunen har lyckats förena barnrum med lekstuga och jag kommer på mig själv med att bli väldigt avundsjuk på hennes barn. Det ser så roligt ut!

varpunen blogg

gunga varpunen blogg

varpunen blogg

Så himla smart grej. Speciellt med gungan.

För övrigt är det här en blogg jag varmt kan rekommendera. Bilderna är helt magiska! Och Susanna är också en av författarna bakom den uppmärksammande, finska inredningsboken OK – Omin Käsin som släpptes i våras. Det är bara så himla synd att jag inte kan finska och att bloggen inte går att översätta annat än genom att klippa ut och klistra in i google translate vilket inte är till så stor hjälp. Snälla Susanna, kan du inte börja översätta till engelska?

translation

Susanna Vento, who writes the blog Varpunen has managed to combine her children’s room with a play house and I find myself having to be very jealous of her children. It looks like so much fun! I just love the swing. 

And by the way; this is a blog I highly recommend. The photos are absolutely magical! And Susanna is also one of the authors behind the celebrated, Finnish interior design book OK – Omin Käsin which was released last spring. It’s just so very sorry that I can not understand Finnish, and that the blog does not translate other than for me to cut and paste into Google Translate, which is not much of a help. Please Susanna, you can not begin to translate into English? You would make me so happy if you did!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ett litet litet google translate tips på vägen: Om du skiver in hemside-addressen i den ruta där du brukar skriva text så översätts hela sidan och du kan läsa den som vanligt och klicka dig runt etc.

    1. Åh vad smart! Att jag inte fattat det innan haha…:) Tack tack Cicci!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny