Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Green Kitchen Travels

I går nåddes jag av en rolig nyhet. Nämligen att paret bakom vegetariska kokboken Green Kitchen Stories (som jag tjatat om både en och två gånger) släpper en ny bok!

green kitchen travels

Den kommer heta Green Kitchen Travels och vara fylld med recept, bilder och inspiration från resor de gjort världen över. Så kul!

green kitchen travels

green kitchen travels

green kitchen travels

Verkligen en bok som hamnar högt upp min önskelista. Hoppas bara inte att det dröjer alltför lång tid innan den släpps på svenska också. Jag håller tummarna!

translation

 

Yesterday I reached a happy news. Namely, that the couple behind vegetarian cookbook Green Kitchen Stories (which I nagged about once or twice) is releasing a new book! It’s called Green Kitchen Travels and be filled with recipes, pictures and inspiration from trips they made ​​the world over. So fun! I can’t wait to get my hands on it.

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny