Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Green Kitchen Travels

I går nåddes jag av en rolig nyhet. Nämligen att paret bakom vegetariska kokboken Green Kitchen Stories (som jag tjatat om både en och två gånger) släpper en ny bok!

green kitchen travels

Den kommer heta Green Kitchen Travels och vara fylld med recept, bilder och inspiration från resor de gjort världen över. Så kul!

green kitchen travels

green kitchen travels

green kitchen travels

Verkligen en bok som hamnar högt upp min önskelista. Hoppas bara inte att det dröjer alltför lång tid innan den släpps på svenska också. Jag håller tummarna!

translation

 

Yesterday I reached a happy news. Namely, that the couple behind vegetarian cookbook Green Kitchen Stories (which I nagged about once or twice) is releasing a new book! It’s called Green Kitchen Travels and be filled with recipes, pictures and inspiration from trips they made ​​the world over. So fun! I can’t wait to get my hands on it.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny