Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Tisdagstips: 3 fantastiska recept med äpple

chutney1

Kompott med äpple, ingefära och kardemumma från Green Kitchen Stories. 

katie

Minipajer med äpple, päron och kanel. Oslagbar kombination känns det som. Dessutom med frasig smördeg ovanpå.

tartlett2

 Vackra äppletartletter utan mjöl. Istället har de använt godsaker som dadlar, solrosfrön och havregryn för att få till en knaprig botten.

translation

In a lot of the Swedish gardens the apples are starting to fall of the trees right now. So before all of them goes bad you just have to take the opportunity to bake with them. Therefore, today’s Tuesday Tips consists of 3 pieces of recipes that I found where apple is the main ingredient. Two of them comes from food blog Green Kitchen Stories and one of them from the lovely blog What Katie Ate. Click the pics to see the recipes. 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny