Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Tisdagstips: 3 fantastiska recept med äpple

chutney1

Kompott med äpple, ingefära och kardemumma från Green Kitchen Stories. 

katie

Minipajer med äpple, päron och kanel. Oslagbar kombination känns det som. Dessutom med frasig smördeg ovanpå.

tartlett2

 Vackra äppletartletter utan mjöl. Istället har de använt godsaker som dadlar, solrosfrön och havregryn för att få till en knaprig botten.

translation

In a lot of the Swedish gardens the apples are starting to fall of the trees right now. So before all of them goes bad you just have to take the opportunity to bake with them. Therefore, today’s Tuesday Tips consists of 3 pieces of recipes that I found where apple is the main ingredient. Two of them comes from food blog Green Kitchen Stories and one of them from the lovely blog What Katie Ate. Click the pics to see the recipes. 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny