En titt in i mitt vardagsrum

En dag i somras kom bästa Sofia Byström hem till mig med kameran i högsta hugg. Jag hade köpt pioner och städat och klätt Chaplin (som var ganska så mycket mindre här) i favoritbyxorna. Sofia skulle nämligen ta några bilder av mitt vardagsrum för Amelia. Resultatet kan ni se i senaste numret av Amelia – som finns ute i butik nu.

Här kommer en liten sneak peak:

lindasvardagsrum2

lindasvardagsrum1

lindasvardagsrum4

lindasvardagsrum5

lindasvardagsrum7

lindasvardagsrum6

lindasvardagsrum8

lindasvardagsrum9

Så fort solen visar sig (och det går att fotografera här hemma) ska jag ta lite bilder från Chaplins rum och visa er.

translation

Here are some pics from my living room that the great photographer Sofia Byström took a couple of months ago. They were published in Swedish lifestyle magazine Amelia which is out in stores right now.

0

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Blev helt salig då jag såg precis samma böcker jag läst som ung…Kulla-Gulla och alla Maria Gripes fantastiska böcker! Så fint ni har det! Kram!

  1. Ja men eller hur! Jag älskar dem. Och tack snälla för dina fina ord. Kram

 2. Så fint, så varmt och mysigt!

  1. Åh vad fina ord. Precis så där som jag vill att det ska kännas:)

  1. Tack gulliga du. Hoppas allt är fint. Saknar dig! Kram

 3. Mäh! Bläddrade ivrigt igenom hela amelia efter det här men hittar inte!! Är det i senaste nr 23? Ska kolla en gång till 😉

  1. Åh typiskt. Såg nu att det var i nr 22. Vad himla snabba de var med att publicera ett nytt nummer:) Kram

 4. Vilket superinspirerande hem du har Linda! Känner inte att just Amelia är en typ av tidning som jag gillar, men hoppas på att få se fler peaks från er ljuvliga lägenhet ändå 🙂 Kram http://lovlilett.com

  1. Åh tack snälla fina du! Självklart kommer det fler bilder från vårt hem snart. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny