Finast i veckan; härliga böcker, pepparkaksglasyr och adventspepp

Här kommer (lite försenat) min sammanfattning av förra veckans (vecka 48) höjdpunkter på internet. Är ganska så glad att november är över för det var en ovanligt trist månad tyckte jag. Nu är jag grymt peppad på december och allt vad det innebär. Ser fram emot att få dela det med er!

f1

f2

f3

Riazzoli tipsade om en ny butik i Malmö. Den heter Organic Makers och har konceptet att sälja ingredienser och verktyg för att framställa egen hudvård. Spännande! Och säkerligen något vi kommer få se mer av framöver.

lotta agaton bok

l3

lotta agaton bok

Nu är den hypade boken Colorful av Lotta Agaton och Pia Ulin släppt. Den finns bland annat att köpa i Lotta Agatons webbshop där man dessutom kan välja bland inte mindre än 4 olika omslag. Härligt! Något för önskelistan helt klart.

k1

k2

Inne hos Think Organic är det jul och de ger tips på såväl fina julklappar som hur man bakar ekologiskt.

 hej1

hej2

Juligt har det också varit hos Hej Regina! som gjort sina egna pepparkaksformar och sedan garnerat dem. Och inte med vilken garnering som helst. Kan inte för mitt liv förstå hur man lyckas med det där hon gjort med isbjörnarna. Är SÅ imponerad. Några prickar är vad jag lyckats åstadkomma – på sin höjd haha.

pop2

pop1

Och apropå sådant som går att äta. Green Kitchens Stories lade upp ett recept på popcorn smaksatta med havssalt och choklad i går. Succén är given! Det här kan ju inte vara något annat än gott känner jag. Bra grej till de kommande glöggminglen.

adv

saffranssemlor

Nystartade initiativet We Decor Life (Weronica och Tina) inspirerar med såväl blomsterarrangemang som saffranssemlor. Ska bli kul att följa deras projekt framöver! In och läs mer på DecorLife.se.

n1

n2

n3

n4

Och sist ut – även det med full julstämning – kommer Anna Malmbergs helt underbara bilder från Northern Delight i går. Stylade av Emma Wallmén.

translation

Here, (a little late) is my summary of last week’s (week 48) highlights on the internet. I’m quite happy that November is over because it was an unusually dreary month, I thought. Now I’m very much psyched on December, and all that implies. Looking forward to sharing it with you! Click the translation button for reading the summary in your language. 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny