Lucka 6; En bild från en resa du gjorde under året

Tyvärr har det här varit året då jag rest som minst. Föräldrapenningen har tvingat oss att vara mer sparsamma så vi har fått hålla oss på hemmaplan det här året. Förutom två gånger i somras. Dels när vi var på Gotland – vilket ju faktiskt var lite som att vara utomlands. Och dels när vi besökte mina föräldrar i Malmö och passade på att ta en minisemester i Köpenhamn.

köpenhamn 3

köpenhamn 4

köpenhamn 5

Med betoning på mini. En natt och två dagar blev det. Men det var hur fint som helst. Vi hann med massor tyckte jag – trots den korta tiden – och jag blev väldigt sugen på att åka tillbaka dit snart. Jag tänker att det är bra resor sådana där. Som ger en mersmak och en längtan tillbaks.

köpenhamn 6

köpenhamn 2

köpenhamn 1

köpenhamn 7

Sommaren alltså <3. Fick sådan längtan efter den att jag inte kunde välja bara en bild – så det blev några bonusbilder med när jag ändå var igång.

Alla bilder från den lilla resan till Köpenhamn finns här:

Klängrosor, färgglada hus och en himmelsk risotto i Köpenhamn och här Finaste kyrkogården, frasigt wienerbröd och ett karamelleri i Köpenhamn.

Det här var alltså Lucka nummer 6 i Emily Dahls julkalender. Läs mer om kalendern inne hos Emily.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny