Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Tine K Home inspirerar med våren 2015

Gräset är alltid grönare på andra sidan… eller vad säger ni? Just precis nu känns det som så i alla fall. För även om julen är underbar så är det ju något som händer i en (mig) när det visas upp bilder på vårkollektioner. Som den här från danska märket Tine K Home för våren och sommaren 2015 till exempel.

t1

Som vanligt har de hittat de vackraste av platser att fotografera sina bilder på.

tine1

t2

t3

tine4

Och så har de stylat det hela med grönskande växter som ger den där extra levande känslan.

tine3

tine01

tine02

De sobra färgerna och naturmaterialen verkar dominera stort även för våren. Inte mig emot – tycker det här är hur fint som helst!

Lite härlig inspiration såhär på vad som känts som den mörkaste av dagar.

Alla bilder från Tine K Home.

translation

Amazing pics from Danish brand Tine K Home ss 2015

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny