Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Tine K Home inspirerar med våren 2015

Gräset är alltid grönare på andra sidan… eller vad säger ni? Just precis nu känns det som så i alla fall. För även om julen är underbar så är det ju något som händer i en (mig) när det visas upp bilder på vårkollektioner. Som den här från danska märket Tine K Home för våren och sommaren 2015 till exempel.

t1

Som vanligt har de hittat de vackraste av platser att fotografera sina bilder på.

tine1

t2

t3

tine4

Och så har de stylat det hela med grönskande växter som ger den där extra levande känslan.

tine3

tine01

tine02

De sobra färgerna och naturmaterialen verkar dominera stort även för våren. Inte mig emot – tycker det här är hur fint som helst!

Lite härlig inspiration såhär på vad som känts som den mörkaste av dagar.

Alla bilder från Tine K Home.

translation

Amazing pics from Danish brand Tine K Home ss 2015

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny