Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

En pastellig jul och lite till

Knot magazine bjuder på de här fina bilderna på tema jul. Och dessutom en pastellig sådan!

knot1

Gillar idén med att pynta väggarna med washitejp i form av snöflingor. (Ganska) enkelt och väldigt gulligt.

 

knot2

Roliga dekorationer till julbaket i form av granar i guld.

 

knot3

För den som har mycket tid kanske det här kan vara något? Eller så är det lite overkill… Fin bild hur som!

 

knot4

 

Och så de här söta båtarna med namntags i– gjorda av skal från nötter om jag förstår det hela rätt.

Fin fredag önskar jag er!

Alla bilder kommer från Knot magazine.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny