Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

En pastellig jul och lite till

Knot magazine bjuder på de här fina bilderna på tema jul. Och dessutom en pastellig sådan!

knot1

Gillar idén med att pynta väggarna med washitejp i form av snöflingor. (Ganska) enkelt och väldigt gulligt.

 

knot2

Roliga dekorationer till julbaket i form av granar i guld.

 

knot3

För den som har mycket tid kanske det här kan vara något? Eller så är det lite overkill… Fin bild hur som!

 

knot4

 

Och så de här söta båtarna med namntags i– gjorda av skal från nötter om jag förstår det hela rätt.

Fin fredag önskar jag er!

Alla bilder kommer från Knot magazine.

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny