Tisdagstipset; något väldigt gott att dricka i jul

Jag bara måste tipsa er om något som jag älskar att dricka under julen – nämligen kall glögg. Jag vet att det inte låter så himla gott men det är helt fantastiskt. Hittills har jag bara druckit vitkall glögg – ihop med is och frysta lingon eller tranbär (en ny favorit är Blossas senaste vita glögg med smak av fläder och citron) men hos Mjölk och Arsenik såg jag något nytt. En glöggcocktail gjord rödvinsglögg, gin och lime.

Så spännande! Älskar ju att testa nya recept då det här är ett måste för veckan.

 glöggcocktail från mjölk och arsenik

Till det tänkte jag festa till det med Saffransfudge med vit choklad från Söta Saker. Jag kommer eventuellt få en sockerchock men det kan det ju vara värt. Är det jul så är det.

Bilden kommer från Mjölk och Arsenik och är tagen av Emily Dahl.

translation

I just have to tell you about something that I love to drink at Christmas – namely cold mulled wine. I know it does not sound so damn good but it is absolutely amazing. So far I’ve only been drinking white, cool mulled wine – together with ice and frozen cranberries but at the blog Milk and Arsenic I saw something new; a mulled wine cocktail made with red wine mulled wine, gin and lime. So exciting! I just love to try new recipes so this is a must have for the week.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.