Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Lucka 24; En bild som bäst beskriver din december

Det har blivit dags för sista luckan i den underbara julkalendern som Emily Dahl – ännu ett år – knåpat ihop. Hurra för dig Emily! Och tack för att du skapat den här fina traditionen. Det har varit så kul att läsa allas luckor tycker jag. Och inte minst att skriva den själv, även om jag inte hunnit med så där mycket som jag velat.

En bild som bäst beskriver din december ser ut så här:

10817931_336603389878736_2019314050_n

En bild som jag tog när jag och Chaplin var på café och firade att jag sagt upp mig från min fasta tjänst. Ett beslut som jag var svårt att fatta (jag har tänkt på det ända sedan jag blev gravid) men som – när jag väl gjort det – kändes så himla, himla rätt. Det här året har lärt mig så mycket och att lyssna på mig själv och känna att jag fattar beslut som får mig att må bra är några av dem. Så december har helt enkelt präglats mycket av detta.

Tycker också att bilden fint beskriver min och Chaplins tillvaro den här vintern. Hur vi undviker lekplatserna för att istället titta på folk på café, bläddra bland böcker på biblioteket och att tända ljus och ha det mysigt. Snart är den här underbara tillvaron som föräldraledig slut så det gäller att passa på och suga ut det mesta – och bästa – av den nu.

Tack för att ni läst julkalender även detta år förresten! Det har varit kul att skriva den – hoppas ni gillat att läsa.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny