Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Stilleben och söndagssorgsenhet

Stilleben och söndagssorgsenhet

En av mina mappar på Pinterest heter Still Life (stilleben) och jag tycker varenda en av de här bilderna av fotografen Sharyn Cairns passar bra in där. Dessutom är de sådär lite vemodiga och vackra som bara söndagar kan vara.

Och apropå det. I morgon kommer jag resa ner till Malmö i ett sorgligt ärende. Jag tror att det kommer vara bra när jag väl är där men just nu känns det bara väldigt mörkt alltihop. Jag kanske berättar mer om det någon gång men inte just precis nu.

Så länge, det här:

sön1

sön8

sön1 

sön3

sön2

sön5

 sön6

Ganska så vackert inte sant?

Alla fotografier av Sharyn Cairns

translation

Beautiful still life pics by Sharyn Cairns. Perfect for a melancholy and kinda sad Sunday. 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny