inredning kok

Stilleben och söndagssorgsenhet

En av mina mappar på Pinterest heter Still Life (stilleben) och jag tycker varenda en av de här bilderna av fotografen Sharyn Cairns passar bra in där. Dessutom är de sådär lite vemodiga och vackra som bara söndagar kan vara.

Och apropå det. I morgon kommer jag resa ner till Malmö i ett sorgligt ärende. Jag tror att det kommer vara bra när jag väl är där men just nu känns det bara väldigt mörkt alltihop. Jag kanske berättar mer om det någon gång men inte just precis nu.

Så länge, det här:

sön1

sön8

sön1 

sön3

sön2

sön5

 sön6

Ganska så vackert inte sant?

Alla fotografier av Sharyn Cairns

translation

Beautiful still life pics by Sharyn Cairns. Perfect for a melancholy and kinda sad Sunday. 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.