Finast i veckan; dubbla besök i Paris, ett fint konstprojekt och egengjorda oreo-kakor.

Hej på er! Hoppas er helg varit en bra sådan. Här kommer det jag gillade bäst i bloggosfären de senaste 7 dagarna. Enjoy!

sön2

sön3

sön4

Lisa MarieUp the Wooden Hills har varit i Paris och hållit i en origamiworkshop i samband med att Sandberg haft promotion för sin nya tapetkollektion där. Hon har uppdaterat sin instagram med massvis av fint och jag tackar så mycket för all underbar inspiration.

sön5

Även Nanna och Nina – som driver fina butiken Le Kiosk – har varit i världens vackraste stad. Hos Nanna hittade jag den här – helt magiska – bilden som jag bara måste få låna hit.

oreokakor söta saker

TeaSöta Saker har bakat sina egna Oreo-kakor och jag får habegär bara av tanken. Det får bli något för nästa helg helt klart!

sön7

String har lanserat sitt nya koncept String Works som är gjort för kontoret vilket känns som ett naturligt steg efter alla olika hyllmodeller de tagit fram. Kanske lite väl trista produktbilder om ni frågar mig men möblerna är ju hur fina som helst i rätt miljö. (Tipstack till Trendspanarna).

drömma

drömma

drömma

Drömma-Lotta avslöjade i sin blogg att hon har ett hemligt projekt på gång som ska vara klart någon gång i vår. Ett slags konstprojekt dessutom. Bilderna ovan är en försmak på vad som komma skall. Ser ju hur fint ut som helst. Den översta bilden skulle jag mer än gärna rama in och hänga på väggen!

sön1

sön2

Stylisten Hans Blomquist syns både här och där för tillfället – inte minst tack vare hans uppmärksammade bok Hans Blomquist in DetailHos IKEA Livet Hemma kunde man i veckan läsa en fin intervju med honom i samband med att han stylat årets badrumsbilderIKEA. Bilderna kommer från Hans Blomquist bok.

f1

f2

f3

Avslutningsvis har FridaTrendenser gjort ett superfint jobb på tema barnrum i samarbete med Panduro Hobby. In och läs för mer info och beskrivningar på allt fint. Älskar idén med bokhyllorna i form av moln!

Klicka på bilderna för att komma till källorna.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny