Tisdagstips; "New York Stories" från Sandberg Tapeter

I början av månaden släppte företaget Sandberg Tapeter två nya kollektioner. Den ena heter New York Stories och den andra heter Rydal. Tycker att båda är superfina men den förstnämnda är ändå lite mer av en favorit – och inte bara på grund av dess namn.

new york stories sandberg

Tycker verkligen att Sandberg gjort ett bra jobb med kollektionen New York Stories. Den känns spännande, innovativ och samtidigt samspelt och harmonisk. Och dessutom är produktbilderna hur fina som helst.

tapet

Älskar hur de så fint beskriver sina tapeter. Vart inspirationen kommer ifrån och i vilken typ av hem de kan tänkas passa. Som till exempel den här ovan som är inspirerad av en gammal sliten tapet i en hipp klädbutik i Chelsea. Underbart!

ny1

tapet

Min personliga favorit är den här ovan som heter Soho – och finns i massvis av fina färger.

sandberg tapeter new york stories

Vilken är er favorit?

Alla bilder kommer från Sandberg Tapeter.

translation

At the beginning of the month, the Swedish company Sandberg Wallpaper released  two new collections. One is called ”New York Stories”, and the other is called ”Rydal”.  I really like both of them – but the New York Stories goes straight to my heart. And it’s not just because of its name… Which one do you like the best? 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny