Månadens lista; februari

Månadens listan (som Tant Johanna introducerade förra månaden) kommer här. Bättre sent än aldrig tänker jag!

Cykel

cykel

Istället för bil väljer jag här cykel. För att jag längtar så himla mycket just nu efter att cykla! Och nu när det äntligen är barmark ska jag damma av min stackars cykel som stått och frusit på innergården hela vintern. Tänker mig också att jag ska skaffa en sån där barnsits att sätta bak på cykeln så jag kan skjutsa Chaplin till förskolan på den. Tror han kommer tycka att det är väldigt spännande.

Frisyr

frisyr

Jag är så väldigt sugen på att klippa mig just nu och en sådan här halvlång page har jag velat ha länge. Är dock väldigt osäker på om jag skulle passa i den längden. Hrm. Vi får se. Men kanske, kanske att jag vågar!

Citat

heart

Lite så här känner jag att jag lever just nu. Följer mitt hjärta och min magkänsla till 100%. Och det var länge sedan jag mådde så bra.

Kaffekopp

clover house of rymclover house of rym

Även denna gång väljer jag en kopp från House of Rym. Denna gång med ett sprillans nytt mönster – designat av Elisabeth Dunker. Tänker att dagarna måste blir lite bättre om man får börja dem med att dricka kaffe ur en kopp med fyrklöver på.

Bok

green kitchen

Jag är så väldigt sugen på att få bläddra i “Green Kitchen Travels” – uppföljaren till min favoritkokbok Green Kitchen Stories. Hoppas den kommer på svenska snart!

Mat

våfflor linda lomelino

På söndag är jag bortbjuden och eftersom jag hört att det vankas våfflor då är det vad jag är mest sugen på just nu. Hur gott är inte det liksom?

Musik

first aid kit walk unafraid

Min kompis Sofia tipsade på sin instagram om en låt som jag lyssnat på varje dag sedan dess. Nämligen en cover som First Aid Kit gjort på R.E.M.’s låt “Walk Unafraid”. Så väldigt, väldigt bra.

Resmål

am

I min väggkalender från Rifle som hänger i köket är det Amalfikusten som fått stå motiv för februari månad. Så dit vill jag himla gärna resa härnäst.

Önskar er en superfin fredag!

Klicka på bilderna för att komma till källan.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Nilla Tankebubblor

    Fin lista du har gjort! Tjejerna i First Aid Kit är så bra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.