Matfotograferingar i dagarna två

Veckan som gick var en fullspäckad – med sjukt rolig – sådan. Jag hade bland annat två plåtningar på tema mat och bak (som jag älskar) inplanerade. Den ena var en väldigt spontant sådan – efter förfrågan från en fin person – och den andra var en som jag ju planerat med Emily Dahl.

Precis lika roligt som är att genomföra stylingjobben tycker jag att det är att samla inspiration inför uppdraget. Till de här två jobben hittade jag en hel del inspo i den här mappenPinterest.

mat1

mat2

mat3

mat7

mat9

Den tillhör bloggen Sugar et al och är en het ny bekantskap för mig. Ganska så härlig att scrolla igenom en lördag eftermiddag som den här också. Bara för nöjes skull.

Dagens tips!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny