Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Chokladbollar i pastell

För ett tag sedan gjorde jag, Louise och Jessica ett receptjobb ihop på tema chokladbollar. Närmare bestämt chokladbollar på 5 nya sätt. Jobbet har legat och väntat på rätt tidning sedan dess och nu har det precis publicerats hos tidningen Hemlängtan (Uppsalahems kundtidning). Roligt!

Tycker det känns väldigt vårigt och pastelligt och härligt. Chokladbollar i pastell liksom.

Photo: Jessica SilversagaPhoto: Jessica Silversaga

Photo: Jessica Silversaga

Photo: Jessica SilversagaPhoto: Jessica Silversaga

Skulle ni komma förbi en tidning tycker jag verkligen ni ska passa på att norpa en för de där recepten blev riktigt bra. Om jag får säga det själv.

translation

A while ago, me Louise and Jessica created a job together on the theme of chocolate balls. Or more specifically; chocolate balls in 5 new ways. The job has been waiting for the right newspaper since then and now it’s been published in a newspaper in Uppsala. I think it feels very springlike and kinda lovely.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så himla fint och vårpeppt!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny