mobilskal_langblondin_0101

Fin fredag på er!

Tittar in supersnabbt och önskar fin fredag så här mitt fredagsmyset. Eller vad ni nu gör. Här blir det en lugn kväll efter en vecka med krasslighet för både mig och lille Chaplin. Men jag hoppas på att det vänt lagom till i morgon!

d1

Och även om det så klart är trist att vara hemma och vara sjuka måste jag erkänna att det varit ganska så mysigt också. Att få umgås så där mycket igen som vi var vana vid innan förskolan kom i bilden (och ja, det här var endast andra gången jag vabbade för er som är gamla i gemet haha).

d2

Hur som. Fin helg på er!

Bilderna kommer från en fin intervju som Design Sponge gjorde förra året. Lite färgglatt och vårligt sådär som man vill ha nu.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny