Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Lördag med guldramar, tistlar och gammelrosa ranunkel

Lördag med guldramar, tistlar och gammelrosa ranunkel

Det är lördag förmiddag och mitt lilla hjärta ligger och vilar och jag roar mig med att dricka kaffe ur min nya favoritmugg (ska visa en annan dag). En väldigt fin present från två av mina mest kära vänner Emma och Lollo. Som pepp för att jag jobbar på så bra och lite så. Blir helt tårig bara jag tänker på det haha.

Snart ska vi ta oss ut en sväng, jag och Chaplin, och i kväll blir det middag med två andra fina personer på restaurang. Lyxigt värre.

l1

Passade på att knäppa av lite bilder på sådant som jag hittat på sistone och som jag tycker lite extra mycket om just nu. Som guldiga ramar från Stadsmissionen, finfina tyger från Liberty och vackra blommor från Flower Republic i Liljeholmen.

l2

Som tistlar, eucalyptus och gammelrosa ranunkel.

l3

Allting gör sig så himla bra mot den där väggen alltså.

l5

Tror mig ana en ny favoritfärg här eventuellt…

Hoppas ni har en fin lördag!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Oj, jag blev visst också lite småkär i din nya favoritfärg. Jag som trodde jag var gift med rosa. Men icke!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny