acaibowl_lotta_langblondin_0108

Lördag med guldramar, tistlar och gammelrosa ranunkel

Det är lördag förmiddag och mitt lilla hjärta ligger och vilar och jag roar mig med att dricka kaffe ur min nya favoritmugg (ska visa en annan dag). En väldigt fin present från två av mina mest kära vänner Emma och Lollo. Som pepp för att jag jobbar på så bra och lite så. Blir helt tårig bara jag tänker på det haha.

Snart ska vi ta oss ut en sväng, jag och Chaplin, och i kväll blir det middag med två andra fina personer på restaurang. Lyxigt värre.

l1

Passade på att knäppa av lite bilder på sådant som jag hittat på sistone och som jag tycker lite extra mycket om just nu. Som guldiga ramar från Stadsmissionen, finfina tyger från Liberty och vackra blommor från Flower Republic i Liljeholmen.

l2

Som tistlar, eucalyptus och gammelrosa ranunkel.

l3

Allting gör sig så himla bra mot den där väggen alltså.

l5

Tror mig ana en ny favoritfärg här eventuellt…

Hoppas ni har en fin lördag!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Oj, jag blev visst också lite småkär i din nya favoritfärg. Jag som trodde jag var gift med rosa. Men icke!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny