Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Hej från Paris

Här kommer ett hej från Paris! Vi har det underbart och jag skulle kunna stanna här hela våren (och sommaren med). 

Vi har bland annat varit på zoo, strosat i favoritkvarteren och druckit drinkar i folkvimmel på uteservering. 

 

Och så har vi upptäckt massvis med nya gator och kvarter. Hur det nu ens är möjligt när man hälsar på en plats för åttonde gången (!).  

Som jag älskar den här staden alltså.

Fotografier av mig och David Pagmar.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny