Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Den som väntar på något gott

Den som väntar på något gott

Jag är så sugen på att visa er bilder från vår vecka i Paris. Och också på att kunna drömma mig tillbaks dit. Men dessvärre är vårt minneskort på rymmen så det lär ju dröja en dag eller två tills dess.

Så länge bjuder jag på en av mina favoritbilder på mig och Chaplin – som David tagit – och som jag hade på min telefon.

linda och chaplin

Från första morgonen i Paris när vi gick på café och åt frukost.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny