Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Paris dag 2; bland pingvinger och giraffer på zoo

Dag 2 i Paris spenderade vi på det fantastiskt fina Parc Zoologuque de Paris. Helt enkelt Paris zoo. Av någon anledning har vi aldrig varit där tidigare (vi brukar alltid gå på zoo när vi är utomlands) men nu när Chaplin var med var det ju ett måste.

Men först måste man ju börja dagen med frukost.

p01

Chaplin kom på att det var mycket roligare att äta baguette såhär än som en vanlig smörgås med ost på. Speciellt god var den hårda kanten. Haha.

p02

Sen packade vi ihop oss och tog bussen hit. Undvek tunnelbanan på grund av att den inte är anpassad för barnvagnar. Överhuvudtaget. Men buss gick alldeles strålande!

p03

Vi kom fram till en superfin park där vi passade på att sitta och läsa lite i solen medan barnet sov.

 p004

Sen gick vi in! Och hittade giraffer.

p005

Zebror.

 p007

Träd som skvallrade om att våren var på väg.

p010

Och pingviner!

p009

Jag älskar pingviner.

p008

Och det tror jag att Chaplin också gjorde. De fick till och med lite kontakt. Hur gulligt?

Och sen hanns det liksom inte med så mycket mer bilder från den dagen. Det är minsann inte lätt att dokumentera med en 1,5-åring vid sin sida. Men jag kan i alla fall varmt rekommendera Paris zoo om ni ska åka hit! Superfint, lagom stort och med djur som såg ut att vara friska och ha det bra.

Fotografier av mig och David Pagmar.

Här hittar ni bilder från första dagen i Paris.

translation

On our second day in Paris we went to the Paris Zoo and we liked it a lot. All three of us – as you can see. Most of all we enjoyed the very cute penguins!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Pingviner är söta. : )

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny