Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Paris dag 3; ett nytt favoritområde, Paris finaste fik och Chaplin i leksaksaffären

Här kommer lite fler bilder från vår Parisresa. Tänker att om jag drar ut på blogginläggen om resan så varar den längre på nåt sätt… Hoppas ni uppskattar en dos Paris lite här och där!

Just den här dagen hade vi caféet La Chambre aux oiseaux på att-göra-listan. Det låg i ett kvarter där vi inte varit tidigare och det gjorde det hela väldigt spännande. Dessutom visade det sig att vi bodde väldigt nära så det kunde ju inte bli bättre! Sagt och gjort – vi styrde stegen mot Canal Saint-Martin.

pa1

Passerade fina broar.

pa11

Och färgglada hus.

pa12

Dessutom med färgkordinerade skyltfönster. SÅ fint.

pa10

I ett av de färgglada husen hittade vi en leksaksbutik som vi var tvungna att gå in i. Tyvärr fick man inte ta bilder där inne men jag hann i alla knäppa av en på Chaplin som provade deras tipitält. Helt underbar gata det där.

blomma

På vägen gick vi förbi den här blomsteraffären. Kanske den finaste jag sett. Hade jag en blomsteraffär skulle den se ut nästan precis så här. Plus ha stora speglar och kristallkronor där inne.

pa5

Sen kom vi fram till La Chambre aux oiseaux! Och det var ju – så klart – sjukt fint. (Smygfotograferade två som satt och åt lunch).

pa6

Med den vackraste tapeten.

cafe

pa7

Och den godaste frukosten.

pa9

Området kring Canal Saint-Martin Helt klart ett område väl värt att upptäcka! Missa inte det om ni ska till Paris.

 Fler inlägg från Paris:

Första dagen i Paris; fruktmarknad, favoritcaféet och en ny butik

Paris dag 2; bland pingvinger och giraffer på zoo

translation

On our third day in Paris we visited the café La Chambre aux oiseaux and it was just lovely. It was also very close to Canal Saint Martin which is definitely worth a visit.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny