jag_shorditch_langblondin_0326

Sommardukning av mig och Emily Dahl i senaste Amelia

Just nu hittar ni dukningsjobbet som jag planerade och stylade – och underbara Emily Dahl fotograferade – i senaste Amelia. Tyckte att det blev väldigt härligt och inspirerande alltihop.  Älskar framför allt blommorna och den dova färgskalan med inslag av matt guld.

Önskar jag hade en pampig fest inplanerad bara så jag kunde använda mig av alla idéer igen. Men det är dåligt med sådana just nu haha.

Amelia-Jubileumsdukning-små-Foto-Emily-Dahl-4

Och den där girlangen vi gjorde av silkespapper är en ny favorit. Så enkel och rolig! Dessutom fanns den precis överallt i Paris så jag skulle våga påstå att vi kommer att se den ganska mycket framöver.

Amelia-Jubileumsdukning-små-Foto-Emily-Dahl-6

Ni hittar alltså alla bilder av dukningen samt massvis med tips på hur ni dukar till en sommarfest eller ett bröllop i Amelias jubileumsnummer (Amelia nr 11 2015) som finns ute i butik nu.

Foto: Emily Dahl

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny