Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Och magnolian blommar som om ingenting hänt

Jag är nyss hemkommen från Malmö där jag varit i några dagar för att ta farväl av en person som betytt mycket för mig. Och jag tänker att jag vill berätta om det för att jag har svårt att gå vidare annars.

För jag tänker att det känns det så konstigt att magnolian blommar som vackrast här på Kungsholmen just nu, att barnen leker på lekplatsen precis som vanligt och att bussarna kör förbi utanför mitt fönster varje kvart. Som om ingenting hänt.

m2

Men jag vet ju att det är så det är. Att andras värld inte stannar upp bara för att min gör det.

m3

 Men jag tror och hoppas att hon är på bättre plats nu.

m1

På en plats där magnolian alltid blommar och där mjuka röster, varma skratt och vänliga blickar alltid finns nära till hands. Och där ingenting gör ont.

Jag kommer sakna dig mormor.

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny