Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Inspiration till barnkalaset

 
 

I går var det exakt ett år sedan vi hade namngivningen för Chaplin. Så himla fina minnen jag har från den dagen alltså. Men tänk att ett år kan gå så fort. Galet är vad det är.

Passande nog ramlade jag över de här superhärliga bilderna av ett barnkalas och blev väldigt inspirerad av allt det fina. Hade jag haft ett barn som fyller år på sommaren hade de idéerna här helt klart varit roliga att använda sig av till barnkalaset! Kanske någon annan kan använda dem i stället? Vilket barn (eller vuxen för den delen) vill inte ha ett tipitält smyckat med blommor att krypa in och leka – och äta tårta – i liksom?

 
 

children's party

children's party

children's party

 
 

children's party

children's party

children's party

Foto: Kyrani Kanavaros

Alla bilder från The glitter guide

translation

The cutest Children’s party I’ve seen in a long time. I love to idea of decorating the tipi tent with fresh flowers! Such a mice feeling to crawl in there to eat your cake. 

0
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny