Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Inspiration till barnkalaset

I går var det exakt ett år sedan vi hade namngivningen för Chaplin. Så himla fina minnen jag har från den dagen alltså. Men tänk att ett år kan gå så fort. Galet är vad det är.

Passande nog ramlade jag över de här superhärliga bilderna av ett barnkalas och blev väldigt inspirerad av allt det fina. Hade jag haft ett barn som fyller år på sommaren hade de idéerna här helt klart varit roliga att använda sig av till barnkalaset! Kanske någon annan kan använda dem i stället? Vilket barn (eller vuxen för den delen) vill inte ha ett tipitält smyckat med blommor att krypa in och leka – och äta tårta – i liksom?

children's party

children's party

children's party

children's party

children's party

children's party

Foto: Kyrani Kanavaros

Alla bilder från The glitter guide

translation

The cutest Children’s party I’ve seen in a long time. I love to idea of decorating the tipi tent with fresh flowers! Such a mice feeling to crawl in there to eat your cake. 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny