Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Ögongodis; Fiskarstuga i Danmark

Via bloggen Trendspanarna fick jag upp ögonen för det perfekta inspirationsinlägget på tema inredning. (Tack till er!). Det är nämligen bilder från en fiskarstuga i Klint i Danmark som publicerats på Boligliv. Alldeles underbart bohemiskt och harmoniskt på en och samma gång. Och med de vackraste kombinationerna av blåtoner – kolla bara skrivbordet här nedan. Hur ljuvligt som helst!

k1

k11

k8

k2

k3

k5

k6

k7

k4

k10

Alla bilder kommer från Boligliv.

translation

Beautiful pics from a bohemic and harmonic home in Denmark. I just love the different shades of blue!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny