Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Ögongodis; Fiskarstuga i Danmark

Via bloggen Trendspanarna fick jag upp ögonen för det perfekta inspirationsinlägget på tema inredning. (Tack till er!). Det är nämligen bilder från en fiskarstuga i Klint i Danmark som publicerats på Boligliv. Alldeles underbart bohemiskt och harmoniskt på en och samma gång. Och med de vackraste kombinationerna av blåtoner – kolla bara skrivbordet här nedan. Hur ljuvligt som helst!

k1

k11

k8

k2

k3

k5

k6

k7

k4

k10

Alla bilder kommer från Boligliv.

translation

Beautiful pics from a bohemic and harmonic home in Denmark. I just love the different shades of blue!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny