Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Ögongodis; Lotta Agaton och Kristofer Johnsson för H&M Home

Wow! Kolla in så fint det här var då. Stylisten Lotta Agaton har stylat och Kristofer Johnsson har fotograferat för H&M Home. Perfekt ögongodis om ni frågar mig!

H&M Home by Lotta Agaton

H&M Home by Lotta Agaton

H&M Home by Lotta Agaton

Älskar den första bilden speciellt. Den där gröna färgen på stolen i kombination med det naturfärgade pappret, alla växter och det vackra skåpet. Perfekt.

Fotografier lånade från Kristofer Johnsson.

translation

Wow! Check out this prettiness. Stylist Lotta Agaton has styled and Kristofer Johnsson has photographed for H & M Home. Great eye candy if you ask me!

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny