Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Ögongodis; Lotta Agaton och Kristofer Johnsson för H&M Home

Wow! Kolla in så fint det här var då. Stylisten Lotta Agaton har stylat och Kristofer Johnsson har fotograferat för H&M Home. Perfekt ögongodis om ni frågar mig!

H&M Home by Lotta Agaton

H&M Home by Lotta Agaton

H&M Home by Lotta Agaton

Älskar den första bilden speciellt. Den där gröna färgen på stolen i kombination med det naturfärgade pappret, alla växter och det vackra skåpet. Perfekt.

Fotografier lånade från Kristofer Johnsson.

translation

Wow! Check out this prettiness. Stylist Lotta Agaton has styled and Kristofer Johnsson has photographed for H & M Home. Great eye candy if you ask me!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny