3 x barn

Här kommer 3 finfina tips på tema barn. Passar speciellt bra i dag när jag saknar min egen lilla tokstolle så det gör ont i hjärtat. Efter förskolan i dag ska vi gå ner till vattnet och mata ankorna, gunga och dricka juice (hans bästa just nu). Och sen blir det lite ledighet i några dagar. Härligt!

children of the tribe summer 15

children of the tribe summer 15

children of the tribe summer 15

children of the tribe summer 15

children of the tribe 15

children of the tribe 15

Children of the tribe har släppt en ny sommarkollektion med fantastiska bilder till. Kollektionen har döpts till Going Places och har resor och familjeäventyr som tema. Älskar hur bekväma och fria kläderna verkar och hur fint barnen avporträtterats på bilderna. I rörelse och så långt ifrån läskigt “vuxenposerande” som det bara går.

barnrum

barnrum

kök med rött golv

Himla charmigt och lekfullt barnrum med rött golv och en (av mamman) specialdesignad tapet som minner om en målarbok. Sista bilden kommer från köket i samma hem men var bara tvungen att ha med den också. SÅ fint.

barn1

 Sist ut är inspiration till skrivbordshörnan i barnrummet. Så väldigt gulligt!

Alla bilder via Petit & Small. Klicka på bilderna för att komma till respektive inlägg.

translation

3 tips on the theme Children. A lovely collection from Children of the Tribe, a kid’s room with red floor and the cutest desk I’ve ever seen. All pics from Petit & Small.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.