Finast i veckan; parker i Paris, ett hus i Havanna och blommande lupiner

Förra veckans finaste i bloggosfären – enligt mig – var detta. Hoppas ni gillar!

f1

f2

f3

f4

Charlotta Think Organic har varit i Paris och tipsade om ekologiska parker att besöka. Nu vill man ju inte annat än att åka dit (igen)!

sinnerlig ikea

sinnerlig ikea

sinnerlig ikea

IKEA:s kollektion Sinnerlig – i samarbete med Ilse Crawford – har fått massvis med uppmärksamhet. Helt förståeligt tycker jag. Speciellt när man har jobbat fram så fina produktbilder. Kollektionen släpps i augusti.

h1

h2

h3

SF Girl by bay tipsade om ett härligt hemma-hos från ett par som bor i Havanna. Vilken dröm! Se fler bilder hos T Magazine.

grillade persikor recept

grillade persikor

grillade persikor recept

Härliga bloggen Paper & Stitch har lagat till den ljuvligaste desserten i veckan som jag bara måste prova; grillade persikor med honung, havssalt och vaniljglass. Hur gott? Och så enkelt.

lotta agaton home

lotta agaton home

lotta agaton home

Superstylisten Lotta Agaton har nyligen flyttat och bjuder på lite inblickar i nya hemmet på sin instagram (@lottaagaton). Superinspirerande och hur fint som helst – så klart.

t01

t02

t3

t4

t5

FridaTrendenser tipsade om ett hem i Göteborg som är till salu via Ahre fastighetsförmedling. Hon tycker bilderna ser ut att vara hämtade ur Kinfolk Magazine och jag är helt klart beredd att hålla med. Tjusigt – och trendigt – värre.

midsommar

midsommar

midsommar

midsommar

Avslutningsvis får dessa ljuvliga bilder, tagna av Kristin och JohannaLovely Life, sammanfatta veckan. Det var ju ändå midsommar som det mesta kretsade kring känns det som. Blomsterkransar, jordgubbstårtor och idylliska torp fanns överallt i bloggosfären och spred sommarkänslor när det som mest behövdes.

translation

Some of the prettiest things from last weeks feeds on blogs and on Instagram.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Vackert som tusan! Och tack för grill-tipset.

    1. Kul att du gillar! Tack för att du läser:) Hoppas det blir gott med nektarinerna!

  2. Jag tycker att det är så svårt att inreda och pynta hemma. Svårt att hitta min stil. Men din blogg hjälper mig! Tack för superfina bilder. Så inspirerande!

    1. Åh vad glad jag blir! TACK Matilda! Du gjorde min dag:)

  3. Tack snälla för att du tog med mina Paris-bilder. Så glad jag blir! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny