Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Finfredag på Fågelbrohus

I dag har jag riktiga fredagskänslor minsann. Efter jobbet i dag slänger jag nämligen min weekendbag över axeln och tar bussen ut till Värmdö ihop med David och Chaplin. Sen lämnar vi över den lille till Davids föräldrar och fortsätter själva ut till Fågelbro Hus.

Där ska vi vila upp oss, äta lyxig mat och sova ut. Fira att vi hållit ihop i 10 år och prata om framtiden. Bland annat. Det kommer bli hur bra som helst!

Fågelbrohus_3232

Grymma Isabelle Pedersen var där för något år sedan och ända sen jag såg bilderna hon tagit har jag velat åka dit.

Fågelbrohus_3241

Och nu blev det ju ett perfekt tillfälle.

Fågelbrohus_3263

Så fint.

Fågelbrohus_3282

Tack till Isabelle som tagit alla bilder och inspirerat så bra.

translation

Today I’m going on a mini vacation with my boyfriend to beautiful Fågelbro Hus outside of Stockholm. Me and my boyfriend will celebrate our 10 years anniversary with nice food and relaxation. I’m very much looking forward to it!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh det låter helt fantastiskt Linda!! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny