Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Hemma hos x 2

Just nu ligger två superfina hemma-hos reportage uppe på Lovely Life. Det ena är från keramikern Elin Lannsjös kolonistuga och det andra får stylisten Mari Strenghielms hus på Dalarö. Två alldeles magiska reportage – väldigt olika men ändå med samma härliga, varma känsla av trivsel och ombonad. Se och njut!

e13

e12

e10

e9

e8

e7

e6

e5

e4

e3

e2

e1

elin lannsjö1

Här ovan ser ni alltså Elins gulliga kolonistuga med bilder av Kristin Lagerqvist. Och ännu fler bilder finns hos Lovely Life.

Nedan hittar ni Mari Strenghielms drömhus där Amelia Widell tagit bilderna.

m5

m4

m3

m01

m2

m1

m7

m6

m02

m9

m8

Gillar de dova färgskalorna på väggarna, alla naturmaterialen och de många inslagen av vintage. Bland annat. Även här hittar ni massvis med fler bilder inne hos Lovely Life.

Pics from two wonderful homes that the Swedish site Lovely Life has visited lately. I think they are super inspiring – each in their own special way. 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jösses vilka tjusiga hem!

    1. Eller hur? Kul att du gillar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny