Torpveckan i 4 bilder

Nu är vi hemma från det gulliga huset utanför Vingåker igen. Några dagar tidigare dessutom då lille Chaplin var sjuk hela veckan och vädergudarna inte riktigt var med oss. Men det var himla fint ändå. Fick inte till det riktigt med dokumentationen men vet att Emma tagit massvis med härliga bilder så jag får länka dit sen om någon är nyfiken.

IMG_9038IMG_9034

torpIMG_9018

De här fyra lyckades jag i alla fall knäppa av. De två översta är från den dagen då vi besökte Lollos torp som låg 40 minuter från oss. Där bjöds det på fika i bersån och alla var väldigt imponerade över hur idylliskt det var. Med äppelträd, potatisodlingar och en alldeles egen äng precis bredvid huset.

Nedersta bilderna är tagna vid ”vårt” hus, där klängrosorna förgyllde uteplatsen och barnen roade sig med att åka skrinda. Hur gulligt? Så himla fint att Chaplin är så stor nu att han kan leka på riktigt med sina äldre kompisar. Det trodde man inte för bara ett år sedan.

translation

Some pics from our little vacay in a cottage outside of Stockholm

0
Stäng meny