Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Torpveckan i 4 bilder

Nu är vi hemma från det gulliga huset utanför Vingåker igen. Några dagar tidigare dessutom då lille Chaplin var sjuk hela veckan och vädergudarna inte riktigt var med oss. Men det var himla fint ändå. Fick inte till det riktigt med dokumentationen men vet att Emma tagit massvis med härliga bilder så jag får länka dit sen om någon är nyfiken.

IMG_9038IMG_9034

torpIMG_9018

De här fyra lyckades jag i alla fall knäppa av. De två översta är från den dagen då vi besökte Lollos torp som låg 40 minuter från oss. Där bjöds det på fika i bersån och alla var väldigt imponerade över hur idylliskt det var. Med äppelträd, potatisodlingar och en alldeles egen äng precis bredvid huset.

Nedersta bilderna är tagna vid ”vårt” hus, där klängrosorna förgyllde uteplatsen och barnen roade sig med att åka skrinda. Hur gulligt? Så himla fint att Chaplin är så stor nu att han kan leka på riktigt med sina äldre kompisar. Det trodde man inte för bara ett år sedan.

translation

Some pics from our little vacay in a cottage outside of Stockholm

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hur har ni fått tag i torpet? Kan det hyras av vem som helst? Verkar nämligen vara något för oss, lagom långt bort när man har en liten som ska med.

    1. Ja men vad roligt! Maila Lisa som har bloggen Onekligen – det är hon som äger torpet – så kanske ni också kan få hyra det. De hyr ut det via Blocket vissa veckor nämligen! Lycka till!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny