Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Behind the scenes för ELLE Mat & Vin

I förrförra veckan – mitt i högsommarvärmen – packade jag en taxi full med sopptallrikar, silverskedar, ljusstakar, blommor och lite till och åkte till Emily Dahls fotostudio. Vi skulle göra ett jobb ihop för ELLE Mat & Vin på tema soppor inför ett nummer som kommer i höst.

BTS soppor Foto Emily Dahl-1

Det var superkul som vanligt. Har verkligen hittat en perfekt kompanjon i Emily. Vi har samma visioner och samma estetiska öga och hon tycker att det är allt annat än konstigt när jag vill ha med en snygg sax och en trådrulle i en del av bilderna haha. Sånt gillar jag.

BTS soppor Foto Emily Dahl-2

Här ovan ser ni några bilder från” behind the scenes” som Emily tog. Resten kommer alltså i ett nummer i höst. Hojtar när det finns ute!

Foto: Emily Dahl

translation

Some pics from behind the scenes from a photo shoot I did the other week together with lovely Emily Dahl.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny