Behind the scenes för ELLE Mat & Vin

I förrförra veckan – mitt i högsommarvärmen – packade jag en taxi full med sopptallrikar, silverskedar, ljusstakar, blommor och lite till och åkte till Emily Dahls fotostudio. Vi skulle göra ett jobb ihop för ELLE Mat & Vin på tema soppor inför ett nummer som kommer i höst.

BTS soppor Foto Emily Dahl-1

Det var superkul som vanligt. Har verkligen hittat en perfekt kompanjon i Emily. Vi har samma visioner och samma estetiska öga och hon tycker att det är allt annat än konstigt när jag vill ha med en snygg sax och en trådrulle i en del av bilderna haha. Sånt gillar jag.

BTS soppor Foto Emily Dahl-2

Här ovan ser ni några bilder från” behind the scenes” som Emily tog. Resten kommer alltså i ett nummer i höst. Hojtar när det finns ute!

Foto: Emily Dahl

translation

Some pics from behind the scenes from a photo shoot I did the other week together with lovely Emily Dahl.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny