Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Behind the scenes för ELLE Mat & Vin

I förrförra veckan – mitt i högsommarvärmen – packade jag en taxi full med sopptallrikar, silverskedar, ljusstakar, blommor och lite till och åkte till Emily Dahls fotostudio. Vi skulle göra ett jobb ihop för ELLE Mat & Vin på tema soppor inför ett nummer som kommer i höst.

BTS soppor Foto Emily Dahl-1

Det var superkul som vanligt. Har verkligen hittat en perfekt kompanjon i Emily. Vi har samma visioner och samma estetiska öga och hon tycker att det är allt annat än konstigt när jag vill ha med en snygg sax och en trådrulle i en del av bilderna haha. Sånt gillar jag.

BTS soppor Foto Emily Dahl-2

Här ovan ser ni några bilder från” behind the scenes” som Emily tog. Resten kommer alltså i ett nummer i höst. Hojtar när det finns ute!

Foto: Emily Dahl

translation

Some pics from behind the scenes from a photo shoot I did the other week together with lovely Emily Dahl.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny