Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Bloggtips; Ida Magntorn

Min före detta bloggranne – och vän – Ida Magntorn har börjat blogga igen! Denna gång på Femina. Det ska bli så väldigt kul att följa henne. Hon är dessutom alldeles snart aktuell med sin nya bok Homestoriespersonlig inredning och inspirerande idéer som släpps i höst på Masonit förlag. Känner jag Ida rätt kommer den vara alldeles ljuvlig – precis som hennes förra bok Urban Vintage var.

ida1

På bloggen hittar man bland annat bilder från hennes trädgård, hennes hem, platser hon besöker och jobb hon gör.

ida2

ida7

Väldigt inspirerande och himla fint allting.

Skärmavbild 2015-08-05 kl. 16.35.00

ida5

ida6

Dagens tips!

Här hittar ni Ida Magntorns blogg.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny