Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Bloggtips; Ida Magntorn

Min före detta bloggranne – och vän – Ida Magntorn har börjat blogga igen! Denna gång på Femina. Det ska bli så väldigt kul att följa henne. Hon är dessutom alldeles snart aktuell med sin nya bok Homestoriespersonlig inredning och inspirerande idéer som släpps i höst på Masonit förlag. Känner jag Ida rätt kommer den vara alldeles ljuvlig – precis som hennes förra bok Urban Vintage var.

ida1

På bloggen hittar man bland annat bilder från hennes trädgård, hennes hem, platser hon besöker och jobb hon gör.

ida2

ida7

Väldigt inspirerande och himla fint allting.

Skärmavbild 2015-08-05 kl. 16.35.00

ida5

ida6

Dagens tips!

Här hittar ni Ida Magntorns blogg.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny