Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Mina favoriter på Formex

Här kommer en liten snabb genomgång av det gillade bäst på Formex i år. Som alltid känns det lite som att man sett allting redan innan Formex och som att trenderna når kedjorna snabbare så att det blir aldrig några aha-upplevelser. Men det är ändå alltid kul att komma iväg lite och inspireras av trevliga människor och fina produkter.

fo4

fo2

fo1

fo3

Första stoppet var hos Littlephant som alltid lyckas skapa känslan av en godisbutik. Med underbara mönster, färger och exponeringar känns de som att de upprepar succén säsong efter säsong. Gulligast i år var dockkläderna som hör till deras mjukdjur.

 fo6

fo7

fo10

fo9

fo13

fo11

Housedoctor är också en sådan där monter som jag alltid vill kika in. Färgerna byts ut efter säsong men annars är det alltid sig väldigt likt. Inget ont i det för de gör det bra och jag gillar deras produkter. Men någon lite överraskning hade ju inte suttit helt fel.

fo14

I år var även L:A Bruket på plats med sina fantastiska tvålar, handkrämer, diskmedel osv. Och de höll sig till sitt stilrena koncept. Gillar!

fo16

Ett extra roligt besök var det hos Fine Little Day eftersom vi fick chans att byta några ord med talangen och geniet Elisabeth Dunker. Älskar ju hennes bok – och hennes design – så det var skoj att få fingra på nyheterna. Jag och Lollo föll framförallt för påslakan och örngott för barn med gulliga små elefanter på. Kanske något för Vintagefabriken att ta in framöver– vem vet?

fo19

fo20

Och en titt hos Ferm Living är ju givet. Speciellt eftersom jag verkligen gillade deras senaste barnkollektion för AW2015.

fo22

fo

fo23

Sist men inte minst kikade vi in hos House of Rym som också lyckades få till det här med godisbutikskänslan. Tittvänligt och plockvänligt på samma gång.

Tack för denna gång Formex. Vad tyckte ni var finast?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny