Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Favoritfärgen

Just nu är jag alldeles, alldeles kär i den här smaragdgröna färgen. Vill ha den på alla mina kläder, mitt porslin, på väggarna hemma. Kolla bara:

grön6

grön7

grön1

grön2

grön4

grön5

grön9

Dagens inspo!

Alla bilder hittar ni i min Pinterest.

translation

Right now this emerald green is my favorite color. I want it everywhere and on everything. 

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Ljuvlig sammanställning. Nu blev det min favoritfärg med 🙂

  2. Tycker också om den färgen riktigt mycket, speciellt nu när hösten kommer!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny