Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Favoritfärgen

 
 

Just nu är jag alldeles, alldeles kär i den här smaragdgröna färgen. Vill ha den på alla mina kläder, mitt porslin, på väggarna hemma. Kolla bara:

grön6

 
 

grön7

grön1

grön2

 
 

grön4

grön5

grön9

Dagens inspo!

Alla bilder hittar ni i min Pinterest.

translation

Right now this emerald green is my favorite color. I want it everywhere and on everything. 

0
 
 

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Ljuvlig sammanställning. Nu blev det min favoritfärg med 🙂

  2. Tycker också om den färgen riktigt mycket, speciellt nu när hösten kommer!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny