Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Morgonstund har guld i mun

Har en så lyxig morgon i dag. Barnet och mannen sover ute på Värmdö hos svärföräldrarna och jag har fått sova tills jag vaknade av mig själv (!) och nu äter jag frukost ensam i lugn och ro. Med duk på bordet och allt haha.

morgon1

Ibland så är det de där små sakerna som är det härligaste.

morgon2

Önskar er en härlig söndag!

translation

I wish you all a lovely Sunday. I’ve started mine with coffee and a brand new issue of ELLE Decoration. Alone. My son and boyfriend are away for the day so it’s so calm and quiet here. Kinda nice for a change, even if I – o course – miss them a lot. But sometimes it’s the small things that matters… 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny