Morgonstund har guld i mun

Har en så lyxig morgon i dag. Barnet och mannen sover ute på Värmdö hos svärföräldrarna och jag har fått sova tills jag vaknade av mig själv (!) och nu äter jag frukost ensam i lugn och ro. Med duk på bordet och allt haha.

morgon1

Ibland så är det de där små sakerna som är det härligaste.

morgon2

Önskar er en härlig söndag!

translation

I wish you all a lovely Sunday. I’ve started mine with coffee and a brand new issue of ELLE Decoration. Alone. My son and boyfriend are away for the day so it’s so calm and quiet here. Kinda nice for a change, even if I – o course – miss them a lot. But sometimes it’s the small things that matters… 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny