Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Morgonstund har guld i mun

Har en så lyxig morgon i dag. Barnet och mannen sover ute på Värmdö hos svärföräldrarna och jag har fått sova tills jag vaknade av mig själv (!) och nu äter jag frukost ensam i lugn och ro. Med duk på bordet och allt haha.

morgon1

Ibland så är det de där små sakerna som är det härligaste.

morgon2

Önskar er en härlig söndag!

translation

I wish you all a lovely Sunday. I’ve started mine with coffee and a brand new issue of ELLE Decoration. Alone. My son and boyfriend are away for the day so it’s so calm and quiet here. Kinda nice for a change, even if I – o course – miss them a lot. But sometimes it’s the small things that matters… 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny