Inspirerande trendrapport för AW15 från Sandberg

Finaste trendrapporten den här sidan hösten måste vara den som kommer från Sandberg Tapeter. Sandberg har sammanfattat höstens fyra största trender i olika moodboards bestående av finheter som tapeter, blommor och diverse inredningsdetaljer. Älskar detta! Tydligt, lättillgängligt och samtidigt så väldigt tjusigt.

sandberg_trendrapport1

Trenden Essence – Slow living karaktäriseras av en harmonisk helhet och hållbarhet. Med naturmaterial och färger som även de är hämtade ur naturen.

sandberg_trendrapport2

Lush – Internationell flärd, inspireras av den flärdfulla art deco perioden med mörka, dova färger och inslag av guld och exklusiva material.

sandberg_trendrapport3

Nostalgia ger ett lite ljusare intryck och för tankarna till stugor med röda knutar, gamla tapeter med botaniska motiv och gammalt, romantiskt porslin. En trend med nostalgiska förtecken som verkar stanna kvar säsong efter säsong!

sandberg_trendrapport4

Sist ut är trenden Play där ord som lekfullhet, optimism och humor ryms. Moodboarden är inspirerad av unga, svenska designers som leker med oväntade material och färgkombinationer. Tonen är grafisk och modern på samma gång och andas massvis med härlig kreativitet.

 Tusen tack till Sandberg för den fina inspirationen i er trendrapport!

translation

The finest trend report this side of autumn must be the one that comes from Sandberg Wallpaper. Sandberg has summed up the autumn’s four biggest trends in different mood boards consisting of beautiful things such as wallpaper, flowers and various decorations. Love this so! Click translation button for reading it in your language.


0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.