Dille på höstkransar

Ända sedan bästa Nika och Skillad Floral Design hade sin kranskurs hos oss på Vintagefabriken känner jag mig något besatt av tanken på binda kransar. Det var så himla mysigt. Och så blev det så fint. Väldigt bra för mig som alltid har tusen tankar i huvudet och (ännu fler grejer på min ”att göra”- lista) att bara sitta ner med ett fång blommor i två timmar och inte tänka på något annat.

höstkrans

Jag tänker mig en till ytterdörren och några till köksfönstret och kanske en till balkongen med. Och så någon till Vintagefabriken så klart!

höstkrans diy

Just nu ligger den här höstkransen – från Babes in Boyland – ganska bra till på inspirationsfronten. Visst är den väl fin?

translation

I have such an urge right now for just sitting down for a couple of hours, to think of nothing and just creating beautiful autumn wreaths. I think the one above is a real beauty and I can see it fit right in at our place. Do you like it? 

Picture from Babes in Boyland

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny