Mitt besök i Göteborg – 2 månader senare

Av en händelse snubblade jag nyss över bilderna jag tog i somras när jag på minisemester i Göteborg i somras. Och insåg samtidigt att det var över två månader sedan nu! Galet. Så det är verkligen hög tid att de får komma upp här tycker jag. Så det blir lite sommarkänsla över bloggen i dag helt enkelt.

Jag åkte ju dit två dagar för att hälsa på min kompis Jenny och min kompis Sofia (som nyligen fått barn då). Jag var också så väldigt sugen på att ”göra stan” och få se alla de där ställena jag läst om så mycket.

Självklart var Artilleriet och Artilleriet – The Kitchen ett sådant där stopp.

göteborg1

g8

göteborg2

SÅ mycket fint att kika på. Älskade känslan där inne! Så genomtänkt och tjusigt.

göteborg3

göteborg4

g7

g9

Fick verkligen massvis med inspiration med mig hem till det som vi sedan skapade på Vintagefabriken. Måste ta lite bilder och visa er en dag.

g004

En annan plats som stått högt upp på min önskelista var Trädgårdsföreningen.

g003

Ett ställe som visade sig vara alldeles magiskt. Och som dessutom låg mitt i stan.

g001

Jenny hade lyckats byta bort ett jobbpass så vi kunde hänga hur mycket som helst. Så lyxigt.

g002

Vi flanerade bland alla blommorna och bara njöt av sommaren – som äntligen kommit.

g4

Jag hade också turen att Nanna hade lite tid över en av dagarna. Så vi bokade in en frukost på trendiga – och mysiga – Kafé Magasinet.

g1

g12

g2

g3

Satt på deras innergård och pratade ikapp om allt som hänt sen sist. Och så fick jag världens finaste present av Nanna också. Gulligt.

g5

Sen gick jag iväg till spårvagnen för att hinna med några sista stopp innan tåget skulle åka tillbaks till Stockholm. Smygfotograferade den här lilla vännen på vägen för att han påminde mig om Chaplin på något sätt – som jag så klart saknade ihjäl p.

Tack Göteborg för ett fint besök. Jag kommer snart tillbaks!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Göteborg <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny